Több felület is beszámolt róla, hogy a Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária vezetői ültek össze, hogy megfogalmazzák: Mit jelent a XXI. századi, korszerű jobboldaliság?

Alább a Légió Hungária web-oldalán megjelent hírt közöljük változtatás nélkül:

A Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária, a három legnagyobb pártpolitika felett álló jobboldali szervezet vezetői ültek össze egyeztetést tartani, melynek célja, hogy közösen fogalmazzuk meg: Mit jelent számunkra a XXI. században a valódi jobboldaliság?

Az idők szava mellett az a tény is közös reakcióra késztet bennünket, hogy az elmúlt időszakban megszaporodtak azon kísérletek, melyek a valódi jobboldaliság tartópilléreit támadják, át akarják fogalmazni azokat, hamis retorika mentén összemosva az igazságot a hazugsággal, a jobbot a ballal.

Mozgalmaink és aktivistáink mögött évtizedes tapasztalat áll, melyet most vesszőnyalábba összefogva fordítunk mindannyian közös irányba.

 – Forum Dextrum / Világnézet / N.Z. –

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!