Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Becsület Napja – Day of Honor – Tag der Ehre

február 11

Alább a szervezők felhívása olvasható:

A 2023-as Festung Budapest rendezvénysorozat eseményei:

Ostromkalauz
– Becsület Napja
– Hősök Útja
Mint az ismert a közterületi megemlékezést idén is futószalagon tiltotta be a rendőrség, de ennek ellenére legális keretek közt meg fogjuk tartani a Becsület Napját. A tiltás részleteiről további információkat a HIVATKOZÁSRA kattintva tudhattok meg az NZónaPodcast aktuális adásából.

Becsületbeli kérdés, hogy se hatalmi nyomásnak, se a szélsőbaloldal bohóckodásainak ne engedjünk és egy méltóságteljes megemlékezést hozzunk tető alá, mely méltó a kitörő hősök emlékéhez, illetve a jövő generációja számára irányt is mutat. Ahogy elődeink sem tették, mi sem kapitulálhatunk, hiszen felrázó példájuk éppen erre tanít bennünket.
A 2023-as Becsület Napja gyülekezője február 11-én, 13 órakor veszi kezdetét Budapesten. A gyülekező helyszínét csak 11-én reggeli órákban fogjuk nyilvánosságra hozni. Ezzel kapcsolatban figyeljétek felületeinket!

A megemlékezés helyszínéről mindenkinek lesz ideje átérni a Hősök Útja, illetve a Kitörés 60 Emlék- és teljesítménytúra kiindulópontjára, továbbá a Blood&Honour Hungária által szervezett emlékkoncert gyülekezőjére is.

További információk hamarosan!

 – Becsület Napja Szervezők –

Szervező

Becsület Napja Szervezők
E-mail:
festungbp@gmail.com
Honlap:
https://festungbudapest.blogstar.hu/

Helyszín

Budapest
Budapest, Budapest + Google Térkép