Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

RockStrand 2020

július 17 - július 19

Nemzeti rock fesztivál a Velencei tó partján!

 

➽ PROGRAM

 

2020.július 17. péntek:
18:15 Hundriver
19:30 Radical Hungary
20:50 ROMER – zúzda műsor
22:20 Tar Had

 

2020.julius 18. szombat:

 

16:00 Skindróma (Tyirityán Zsolt és Sziva Balázs beszélgetése a ’90-es évek magyar skinhead életérzéséről és a Betyárseregről)

 

17:15 Hatecrew (SIC)
18:20 Hunnia
19:30 Oi-kor
20:50 ROMER – Trianon 100 műsor
22:20 Fehér Törvény

 

➽ HELYSZÍN

 

Drótszamár Park és Kemping
2481 Velence, Kemping u. 2.
Telefon/szállásfoglalás: 06 22 472 043

 

➽ JEGYEK

 

Rockstrand kétnapos bérlet: 6 990 Ft (elővételben), 7990 (a helyszínen)

 

Rockstrand napijegy: 3990 (csak a helyszínen!)

 

3 a magyar igazság kombinált bérlet (kétnapos Rockstrand bérlet + Nemzeti Dal Ünnep – Barba Negra Track, 2020.08.02.): 9 990 Ft

 

➽ A FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A Rockstrand területére való belépés során a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent meg tesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása következtében keletkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal.

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre!

A 14 év alatti gyermek ingyen léphet be a fesztivál területére, de csak kísérővel, akinek a napijegyet meg kell váltania.

➽ STRAND

A fesztivál terület szomszédságában, a Drótszamár kempingen belül kiépített saját strand üzemel 600 méteres partszakasszal, amelyet a fesztivál látogatói ingyenesen használhatnak, a strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A strandot ittas személyek nem használhatják.

➽ PARKOLÁS

A fesztivál bejárata körül található parkolók ingyenesek. A biztonsági szolgálat gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. A fesztivál területére autóval behajtani csak külön jeggyel lehet, amely korlátozott számban a kemping recepcióján váltható! A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de a motort kikapcsolt állapotában kell betolniuk.

➽ VÁSÁRLÁS

A rendezvény területén több büfé, egy önkiszolgáló étterem és étterem is működik.

➽ Egyéb fontos tudnivalók

Minden résztvevő, aki a fesztiválon készült fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad.

A Rockstrand területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják. A koncertek rendezvénysátorban kerülnek megrendezésre. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
Kérjük fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!

 

– Nemzeti Dal Produkció –

Részletek

Kezdés:
július 17
Vége:
július 19
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/350602088940976/

Szervező

Nemzeti Dal Produkció

Helyszín

Drótszamár Park és Kemping
Kemping utca 2.
Velence, Fejér megye 2481 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36306194452
Honlap:
http://www.drotszamarpark.hu