Idén szeptember 23-án emlékezünk bajtársunkra, hősünkre, példaképünkre: Ian Stuartra, aki 30 éve hunyt el.
Ian Stuart a hazafias eszmét és a fehér faj iránt érzett szeretetét a zene által hirdette, mindent megtett azért, hogy a zenéjén keresztül a fehér embert tudatára ébressze.

 

A zenélés mellett aktívan részt vett utcai megmozdulásokban is. Egész életét a hazafias eszmének szentelte és rendíthetetlenül hitt ennek győzelmében, megalkuvást nem ismert soha!

Mindenki aki ismerte, azt mesélte róla, hogy egy közvetlen, barátságos ember volt kiváló humorérzékkel megáldva, aki egyedül a mozgalmi ügyekben nem ismert tréfát. Igazi bajtárs volt, mindenkihez volt egy jó szava és szívesen segített ott ahol csak tudott, hogy az Eszmét előrébb vigye.

Ian Stuart az egységet tartotta a legfontosabbnak a nacionalisták között, ezért elítélte a sovinizmust.
Példát mutatott nekünk szerénységből és becsületből, mert ezrek ismerték és tisztelték őt világszerte, de nem szerette, sőt zavarta ha bálványozták.

Soha nem élt vissza a népszerűséggel, nem akart meggazdagodni a mozgalomból, csak dolgozni, tenni akart a fehér faj felemelkedéséért, felébresztéséért. Hitt benne, hogy a győzelem kulcsa a kemény munkában, az egységben, a szeretetben és testvériségben rejlik.

Példát mutatott nekünk bátorságból, mert a cionista háttérhatalom hiába próbálta ellehetleníteni Őt amikor bebörtönözték vagy elüldözték Londonból és megpróbálták megakadályozni a fellépéseit, hiszen Ő akkor is töretlen hittel és még nagyobb erőbedobással folytatta a harcot azért az ügyért, amiben szentül hitt.

Tisztában volt azzal, hogy vagy börtön vagy halál vár majd rá a munkásságáért, ennek ellenére becsülettel végig akarta járni azt az utat amit a sors szabott ki rá.

Ian Stuart a harcát megharcolta és győzelmet aratott az ellenségeink felett, hiszen tettei, munkássága fennmaradt, de a mi felelősségünk az, hogy soha ne merüljön feledésbe az emléke!

Egyik dalában azt kérdezi tőlünk utódoktól, hogy ha ő már nem lesz, nélküle is folytatni fogjuk-e a harcot?

Mutassuk meg Neki, hogy halála nem volt hiábavaló!
Éljünk úgy, ahogyan Ő és a hozzá hasonló Hősök éltek!
Fogadjuk meg szavait és tiszteljük, szeressük és segítsük egymást mint a testvérek, mert csak így győzhetünk, csak így vezethetjük vissza a fehér fajt a rendeltetésére, csak így emelkedhetünk fel újra az istentelen, szivárványszínű gyilkos mocsárból!

Tegyünk meg mindent azért, hogy jobbá változzunk, tegyünk félre minden önös érdeket és védjük meg a Hazánkat és Európát, mert Ő is így tett!

Nem felejtünk soha!
Éljen a Győzelem!
Éljen Ian Stuart!

 

 – Combat18 Hungray / More than Music / N.Z. –