Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rockstrand 2019

július 5 @ 2:00 du. - július 7 @ 2:00 du.

6999HUF

Nemzeti rock fesztivál a Velencei tó partján 2019-ben is!

➽ FELLÉPŐK
Július 5. (péntek)
Tar Had
Rpg
Oi-KOR
ROMER – 25 éves jubileum (“Az első fele “: 1994-2007)
Fehér X Törvény

Július 6. (szombat)
MP40
Turán
Nemzeti Front
Hunnia – 20 éves a Hazatérés lemez
ROMER – 25 éves jubileum (“A második fele “: 2007-2019)
Vérszerződés

➽ JEGY
Hétvégi bérlet: 5999 Ft (elővételben), 6999 (a helyszínen)
Napijegy 3999 Ft (csak a helyszínen!)
A bérlet és a napijegy tartalmazza a strandbelépőt, valamint a sátorhelyet a fesztivál területén! A bérlet érvényessége: 2019.07.05. 14:00-től 2019.07.07. 14:00-ig.
12 éves kor alatt a belépés szülői felügyelettel ingyenes!

➽ A FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A Rockstrand területére való belépés során a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent meg tesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása következtében keletkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal.

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre!

A 12 év alatti gyermek ingyen léphet be a fesztivál területére, de csak kísérővel, akinek a napijegyet meg kell váltania.

➽ Strand

A fesztivál terület szomszédságában, a Drótszamár kempingen belül kiépített saját strand üzemel 600 méteres partszakasszal, amelyet a fesztivál látogatói ingyenesen használhatnak, a strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A strandot ittas személyek nem használhatják.

➽ Parkolás

A fesztivál bejárata körül található parkolók ingyenesek. A biztonsági szolgálat gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de a motort kikapcsolt állapotában kell be tolniuk.

➽ Vásárlás

A rendezvény területén több büfé és egy ABC is működik.

➽ Egyéb fontos tudnivalók

Minden résztvevő, aki a fesztiválon készült fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad.

A Rockstrand területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják. A koncertek rendezvénysátorban kerülnek megrendezésre. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
Kérjük fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!

Szervező

Nemzeti Dal Produkció

Helyszín

Drótszamár Park és Kemping
Kemping utca 2.
Velence, Fejér megye 2481 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36306194452
Honlap:
http://www.drotszamarpark.hu