Tegnap megérkezett a tábori posta a német frontvonalról. Germán bajtársaink üzenete: “A jobboldali erők közös terve, hogy nem hátrálunk, rövidesen ismét hatalmas tömegeket mozgósítunk, és Chemnitz utcáin fogunk masírozni!”

Az alábbi levelet olyan dortmundi bajtársaktól kaptuk, akik fontosnak érezték, hogy az európai nacionalista tábor ne csak a mainstream média szemellenzőjén keresztül értesüljön az eseményekről.

Bajtársak!

Biztosak vagyunk benne, hogy figyelemmel követitek a chemnitzi eseményeket. Szeretnénk nektek további háttér-információkkal szolgálni, hogy a megfelelő rátekintési módból vizsgálhassátok ezeket.

Múlt vasárnap (aug. 26. – szerk.) a városi fesztiválon egy “német állampolgár” lett gyilkosság áldozata. A fiatalember faji értelemben nem volt német, de: A gyilkosságot egy menedékkérő követte el, és órák leforgása alatt helyi lakosok lepték el az utcákat, hogy tiltakozzanak az élhetetlen állapotok miatt. A spontán tüntetés zavargásokba csapott át, melyek során a migránsokat végigüldözték a városon. A városi fesztivált, melyre idén 250.000 résztvevőt vártak lefújták, mert a hatóságok nem tudták biztosítani a lebonyolítást. Hétfőn (aug. 27. – szerk.) ismét egy nagy demonstrációra került sor, melyen 10.000 ember vett részt, beleértve minket is. Ismét összecsapásokra került sor. Csütörtökön (aug. 30.  – szerk.) ismét összecsapásokra került sor, amikor 1000 jobboldali tüntető kísért végig a városon egy delegációt, akikkel többek közt miniszterek is voltak. A média és a rendőrség egyoldalú álláspontot alakított ki. Szerintük mindennek a jobboldali tüntetők az okai, akik előzmények nélkül támadtak migránsokra. Szombaton (szept. 1. – szerk.) ismét kisebb utcai zavargásokra került sor. Jelen pillanatban az ország összes tömegoszlatásra bevethető rendőri egysége Chemnitzben tartózkodik, hogy elejét vegyék a további összecsapásoknak.

A chemnitzi eseményekben hatalmas potenciál van a jövőre nézve. Végre olyan emberek hallatják a hangjukat, akik készek arra, hogy visszafoglalják életveszélyessé vált utcáikat. A jobboldali erők közös terve, hogy nem hátrálunk, rövidesen ismét hatalmas tömegeket mozgósítunk, és Chemnitz utcáin fogunk masírozni!

Hétfőn (szerk. – 09.03.) egy koncertre fog sor kerülni, melyet az állam szervez. Ez tulajdonképpen egy tüntetés lesz a szélsőjobb térnyerése ellen. Ingyenesen szállítják a résztvevőket a rendezvényre Németország minden szegletéből. Azonban minket nem tör meg ez az elképesztő anyagi fölény. Most elkezdődött valami, és készen állunk a folytatásra. Az elkövetkezendő napokban nem fogunk pihenni, befejezzük, amit elkezdtünk!

– Bajtársak Dortmundból / Aktivizmus / NZ –

A hivatkozásra kattintva olvashatod el szerkesztőségünk helyszíni beszámolóját az első nagy chemnitzi tüntetésről.

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!