Falange vendégbloggerként erősíti csapatunkat időről-időre beküldött írásaival. Ezúttal egy évértékelőt kaptunk tőle, melyet ajánlunk figyelmetekbe.

 

Az idei évben nem csak a koronavírus-járvánnyal kellett szembenéznünk, hanem a már nyílt erőszaktól sem visszarettenő BLM mozgalom tevékenységeivel; a francia, német és svéd nagyvárosokban 2015 óta egyre jobban eluralkodó bevándorlóbűnözéssel, és az őslakos fehérek elleni erőszakkal (Samuel Paty lefejezése a nyílt utcán, nizzai és bécsi terrortámadás, berlini lövöldözés, több megerőszakolt fiatal lány és idős asszony, egy svéd lányt védelmező hazafi meggyilkolása); a keresztény templomok elleni támadásokkal Amerikában, Lengyelországban és Nyugat-Európában; a Deák téri késeléssel, és az egyre agresszívebben terjedő gender ideológiával is, melynek támogatói igyekeznek minél nagyobb figyelmet szerezni maguknak. Sajnos sikeresen…

A leggyomorforgatóbb az egészben az, hogy egyre inkább a gyerekek kerülnek a gender-féle őrület középpontjába. Őket sokszor a meséken keresztül próbálják meg befolyásolni a liberális ideológia irányába. Gender ideológiára tanító mesék, nemet váltó gyerekek, gendersemleges személyes névmások… Mindez jellemezte az idei évet. És, reflektorfénybe kerültek a transzfajú személyek is, akik nem emberi lényként, hanem egy másik faj képviselőjeként tekintenek magukra. Volt magát kutyának tekintő transznemű férfi, és magát őznek képzelő transznemű nő is. Ennek kapcsán a BLM-tüntetéseken is hallatták hangjukat a gender ideológia hívei. A Black Lives Matter jeligét is magukra formálták, így született meg a Black Trans Lives Matter…

De, persze nem lehet elmenni a hazai történések mellett sem: A jobboldali kormány gyakorlatilag tétlenül szemlélte az SZFE-n burjánzó hallgatói kommünt és a tan(ács)köztársaságot, miközben nem tudott érdemben lépni akkor, amikor egy a baloldal és a külföldi finanszírozók által felheccelt és félrevezetett csoport önkényesen elfoglalt egy állami intézményt. A nacionalisták vegzálása azonban (és sajnálatos módon!) nem maradt el a jobboldali kormány alatt sem, amikor a csoportunk egyik tagja a Városház utcában felfestette az aszfaltra, hogy “STOP LMBTQ PROPAGANDA”, majd amikor 3-4 nacionalista fiatal az ősz folyamán egy molinót feszített ki a bolgár nagykövetség előtt, szolidaritást vállalva a hazájukban üldözött hazafiakkal. Mindeközben az új magyar jobboldali (???) irány kijelölésével elindult a Pesti TV, ahol az új jobboldali (???) megmondóemberek cinikusan mosdatni kezdték a buzipartyról ereszcsatornán menekülő Szájer Józsefet… Amiben pedig sokan reménykedtünk, hogy nem fog megtörténni, mégis megtörtént: Gyurcsány végül elérte, hogy az egész ellenzék – a Jobbiktól és a Momentumtól kezdve az MSZP-n és az LMP-n át egészen a Párbeszédig bezárólag – felsorakozott a háta mögött, miközben az ellenzéki sajtóorgánumok egyre gátlástalanabbul hazudoznak, amit láthatóan elég sokan el is hisznek.

Mi pedig a bevezetett korlátozások miatt ugyan – egyelőre – otthonainkba húzódva, családjaink körében, de bizakodva és tettre készen tekintünk a 2021-es évre és az előttünk álló feladatokra, kihívásokra.

 

– Falange / Aktivizmus / Nacionalista Zóna –

 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!