“…Képletesen, de ők is ott voltak a brüsszeli gangbang partin. Egy személyben ők voltak az a hímringyó, akinek “slut” feliratú heveder volt a meztelen felsőtestre csatolva. Ott a szó legszorosabb értelmében köcsögök voltak, és mivel semmi és senki nem tagadhatja meg önvalóját, amikor öltönyt vesznek és közéleti véleményformálókká változnak, akkor is csak szalonjobboldali hímringyóként tudnak viselkedni…”

Szájer Józsefről mondták, miután robbant a média bomba:

“…Józsi küzdött ezzel a rettenetes démonával…” – Bayer Zsolt

“…titkosszolgálati akció volt, amivel a Fideszt támadják, Szájeren keresztül…” – a kormány holdudvarában majdnem mindenki.

“…megérdemli a tapsot, mert nem csak bátor ember, hanem egy igazi férfi…” – Jeszenszky Zsolt

Vegyük ezeket a kijelentéseket szépen sorban. Bayer Zsolt szerint Józsi küzdött ezzel a rettenetes démonával. Ezzel szemben a felvételeken azt láthatjuk, hogy egy olyan aberrált házibuliban volt, amiről átlagember azt hiszi, hogy csak a Rendőrakadémia című vígjáték legendás Kék osztriga bár jelenetében létezik. Küzdelemről a démonokkal tehát szó sincs. Józsi átadta magát ezeknek a démonoknak, és nyakig (?) merült el bennük.

Az, hogy Józsi lebuktatása titkosszolgálati akció volt, teljesen nyilvánvaló, sorolni sem kell a tényeket, amik ezt támasztják alá. Azonban azon semmit sem változtat, hogy Józsi önszántából ment el a buzi orgiára, és egy szivárványos pom pom sapkában, az ereszcsatornán próbált meg menekülni a rendőrök elől, egy hátizsák partidroggal felszerelkezve. Egy ilyen ziccert mégis milyen titkosszolgálat hagyna ki egy “keresztény-konzervatív” képviselővel kapcsolatban, aki ráadásul a  “demokráciát lebontó Alaptörvény” egyik atyja.

Egy ilyen erős mezőnyben generálhat ugyan vitát, de szerény véleményem szerint Jeszenszky reakciója a legfelháborítóbb. Ő ugyanis ünnepli ezt a beteg lényt. Igazi férfinek nevezi, sőt hősnek. Arra utal ezzel, hogy Szájer vállalta a felelősséget, és lemondott. Csakhogy Józsi nem vallott be az égvilágon semmit, ahogy a Fidesz sem. Sőt, mindenki hazudozásba kezdett, pedig még a nyilvánosság nem is tudta, hogy mi történt. Emlékezetes, hogy a botrány robbanása előtti napokban egy rendkívül szűkszavú közleményben jelezte lemondását Józsi, amire a Fidesz azzal válaszolt, hogy nyilvánosan méltatták érdemeit a keresztény és konzervatív Magyarország felépítésével összefüggésben. Azt pedig, hogy Józsi nem lemondott, hanem közölték vele, hogy le kell mondania abból kikövetkeztethetjük, hogy nem akkor történik a visszavonulás, amikor rádöbben önnön aberrációjára, hanem amikor belebukik a “játékba”.

Gyomorforgató az a szerecsenmosdatás, amit a szalonjobboldali megmondóemberek produkálnak. Baráti társaságunkban az utóbbi időben meleg-konzervatívnak hívjuk őket. A meleg jelen esetben nem Józsira utal, ő csak egy buzi. Arra a langyos maszatolásra, amit leművelnek ezek a körök az igazán fontos eszmei kérdések kapcsán. Hogy konzerválni mit akarnak, az mind Józsiból, mind a mostani retorikájukból kiderül. Képletesen, de ők is ott voltak a brüsszeli gangbang partin. Egy személyben ők voltak az a hímringyó, akinek “slut” feliratú heveder volt a meztelen felsőtestre csatolva. Ott a szó legszorosabb értelmében köcsögök voltak, és mivel semmi és senki nem tagadhatja meg önvalóját, amikor öltönyt vesznek és közéleti véleményformálókká változnak, akkor is csak szalonjobboldali hímringyóként tudnak viselkedni.

 

A legfelháborítóbb ebben az egészben, hogy ezek a hímringyók akarják meghatározni Magyarországon, hogy hol kezdődik és hol ér véget a jobboldal. Épp itt az ideje, hogy valaki az asztalra csapjon…

 

– Vannay László / Világnézet / Nacionalista Zóna –

 

Kapcsolódó:

Kereteket kaphat a XXI. századi jobboldaliság

10 perc bulvármocsok – A védhetetlen kimagyarázása

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!