Szombaton lezajlott a „keresztény” Magyarország legszégyenteljesebb eseménye a Budapest Pride. Szlogenjük a következő volt: „Merj nagyot álmodni!”, amely utalás volt arra, hogy kordonok nélkül tarthassák meg a vonulásukat. Sikerült nekik?

 

Nem!

A buzifelvonulást megelőzően több nemzeti, nacionalista szervezet jelentett be konkrét helyszínekre ellentüntetéseket, de voltak, akik csak spontán megjelentek egy-egy utcasarkon. Így tehát csak álom maradt a deviánsoknak, hogy kordonok nélkül vonulhassanak a pesti utcákon.

A nacionalista ellentüntetők egy csoportja

Előre bejelentett tüntetéssel tiltakoztak Budaházyék, a Szkíta Motorosok, és a Hozz világra még egy Magyart Mozgalom tagjai, köztük Budaházy Edda is.

A házasság Magyarországon egy férfi és egy nő szövetsége…

Budaházy György és kb. 100 hazafi több helyre jelentett be tüntetést elérve ezáltal azt, hogy még több kordon kerüljön a menet köré.

Budaházy György: “undorító a másságotok”

Több helyen feltűntek szervezetten kisebb-nagyobb nacionalista csoportok, akik ellenérzésüket fejtették ki a buzifelvonulással szemben. Természetesen a séta nem folyhatott egyszerűen, hiszen a rendőri igazoltatáson túl voltak, akik rendőri kíséretet is kaptak…

Az elmaradhatatlan rendőri intézkedések…

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjainak sikerült a kordonokon belülre kerülni és 5-7 percre megállítani a deviáns tömeget.

A vármegyések megállították a buzifelvonulást

A felvonulás közepén kihúztak egy molinót, amelyre a következő volt írva:

„A bűn nem lehet büszkeség tárgya!”

Az idei ellentüntetés legkomolyabb akcióját hajtották ezzel végre. Gratulálunk a bátor, példamutató kiálláshoz!

A vármegyések molinója

Napközben az ellentüntetők időt szakítottak arra is, hogy a napokban történt romániai eseményekre reagálva kiálljanak a székely bajtársaik mellett. Felhívták a figyelmet arra, hogy a jogállamoknak hazudott európai országokban még mindig „állami” eszköz a koncepciós eljárás,  s csupán hazafias elkötelezettségük miatt bebörtönöznek embereket.

Kitartás székely bajtársak!

Legyél ott te is július 11-én, 18:00-kor Románia budapesti nagykövetségénél, és hallasd a hangod: Szabadságot a székelyeknek!

A vonulás a Budapest Parkban ért véget, ahová az Erő és Elszántság jelentett be ellentüntetést, közvetlenül a buzik koncertjei mellé. A rendezvényen felszólalt Tyirityán Zsolt; Téglásy Imre; Lantos János; egy lengyel nacionalista szervezet a Niklot képviselője. Kifejtették, hogy miért fontos küzdeni a deviáns vonulás illetve lobbi ellen. A rendezvényen jelent volt még a Betyársereg és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, és számos szervezetfüggetlen nacionalista. A szónokok után pedig a Romantikus Erőszak intézett hangtámadást a “szakállas nő” rajongói ellen. Sziva Balázsék mindent megtettek annak érdekében, hogy a túloldalon bulizókat legalább egy kicsit megzavarják. A koncerten egy szivárvány színű zászló is lángra kapott…

Az esti koncert kezdete

Bízunk abban, hogy a továbbiakban is álom marad a kordonok nélküli vonulásuk, de teszünk azért is, hogy az egész Budapest Pride csak az “álmukban” létezzen egyszer újra…

 

További képek:

Nacionalisták úton, meglepni a felvonulókat…

 

– S. A. / Aktivizmus / N. Z. –

 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!