Egy évtizedes viccet aktualizálva, mondhatjuk, hogy akit nem tiltott még le a Facebook, az egészen biztos, hogy rossz úton jár.

 

Digitalizált világunk egyik legfőbb közösségi platformja a Facebook, mely világot épít a világban. Színes; inger dús; alternatív valóságot a szürke hétköznapok világában.

Könyvek millióit lehetne megtölteni azokkal a jelenségekkel, amik a Facebookból következnek, de ez most bejegyzésünknek nem célja. Ahogy az sem, hogy a sokadik írás jelenjen meg a liberális cenzúra önellentmondásos voltáról.

Cenzúra. Megvéd téged a valóságtól.

Mindössze egy dologra szeretnénk rávilágítani, mégpedig arra, hogy a Facebook már-már mániákus elmebetegségre utaló tiltási hullámai bizonyítják azt, hogy mi, nacionalisták képviseljük az igazságot. A probléma akkor lenne leküzdhetetlen mértékű, ha időről-időre nem kéne új felületre költöznünk, hiszen abból két dolog következne: Oldalaink vagy érdektelenek, vagy ami ennél is rosszabb: Megtűrt kategóriába kerültek. Mi csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy jó úton járunk, ha ellenségeink kompromisszummentesen esnek nekünk.

Ettől függetlenül persze propaganda divíziónk nem fog elengedni egy olyan ingyenes felületet, ahol kis kreativitás birtokában, teljesen ingyen terjeszthetjük az eszmét. Rövidesen új Facebook oldallal jelentkezünk, ma viszont a való világra koncentráljunk, hiszen Budapesten a deviánsok készülnek elárasztani az utcákat, Kézdivásárhelyen pedig két ártatlanul bebörtönzött bajtársunk mellett kell kiállni!

Ne feledjétek: Az internetről törölhetnek, de az utcán találkozunk! A valóság a miénk!

– Nacionalista Zóna –

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!