Jelen bejegyzés nem a Nacionalista Zóna saját írása, de hogy a magyar közeg betekintést kapjon a nyugati állapotokba mi is leközöljük.

Az eredeti bejegyzés egy Németországban élő bajtársunk személyes blogjáról származik, melyet a HIVATKOZÁSRA kattintva érhettek el. Javasoljuk a követését.

“Megfontolás tárgya, hogy a terror nagy szervezetei közé sorolják az Antifát, a radikális baloldal gyogyósait, akik baseball ütőkkel ütlegelnek embereket (de csak a nem küzdő feleket)”. Ezt Donald Trump, az USA egykori elnöke mondta, még 2019 júliusában, tehát 16 hónappal a következő elnökválasztás, illetve 18 hónappal az elnöki ciklusának hivatalos lejárta előtt, tehát bőven lehetett volna ideje ezeket a fontos szavakat törvénybe iktatni, sajnos azonban, mint sok más esetben, a szép szavak, csak szép szavak maradtak, és miután az Amerikai Egyesült Államok irányítását azóta átvette egy felforgató, a normalitásnak minden téren hadat üzenő adminisztráció, lassan feledésbe is merülnek.
Biztos sokan vannak, akik csak legyintettek akkor Trump szavaira, teljesen eltúlzottnak, alaptalannak gondolva azt, azonban a mai nap minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az antifa bizony jogosan kaphatná meg a terrorszervezet jelzőt. Gyorsan nézzük meg, hogy mit értünk hivatalosan terrorizmus alatt: “A terrorizmus az erőszak alkalmazásának vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, mely félelemkeltés révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célokat szándékozik kikényszeríteni.” A tényeket rögzítettük, most lássuk a legfrissebb hírt Németországból, aztán mindenki eldöntheti saját maga, hogy kimeríti e a terrorizmus fogalmát.
Paul Rzehaczek, az NPD (hivatalosan bejegyzett párt) ifjúsági szervezetének, a Junge Nationalistennek (JN) a szövetségi elnöke Sachsen tartományban. Paul Rzehaczek az otthonában tartózkodott, amikor ma hajnalban fél 6-kor megjelent nála a “rendőrség”, először becsöngetve, ahogyan az egy hivatalos eljárásnál illik, majd miután Rzehaczek kinyitotta az ajtót, még közben azt rárúgták. Megparancsolták, hogy adja meg magát, feküdjön le hassal a földre, miután ezt megtette, megbilincselték, ezáltal teljesen kiszolgáltatottá vált. A “rendőrök” a magatehetetlen hazafit rugdosni kezdték, előkerült egy kalapács is, amivel több ütéssel eltörték a bokáját, de a fejét sem kímélték. Közben az egyikük irritáló gázt permetezett a védtelen házigazdára, majd miután úgy vélték, hogy eleget kapott, gyorsan eltűntek a helyszínről. A történet lehetne ennyi is, de a rendőrség kifejezést nem véletlenül tettem idézőjelbe, ugyanis az akcióhoz semmi köze nem volt hivatalos szerveknek, közvetve legalábbis nem. A brutális terrort alkalmazók ugyanis az antifák voltak, akik közül páran rendőr egyenruhába beöltözve csalták ki Rzehaczek-ot, majd a rajtuk kívül ott tartózkodó több személy (pontos számuk egyelőre ismeretlen) talpig feketében és maszkban támadott. A JN vezetője jelenleg súlyos sérülésekkel a kórházban fekszik.

A blogbejegyzés második fele a HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el.

 – Lam Csabi véleményblog / Aktivizmus / N.Z. –

 

Kapcsolódó:

Az antifa a magyar valóság része lett

Mi következik a görög antifák pesti graffitijéből?

 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!