Az egyszemélyes produkció Flatlander neve ismerősen csenghet a hazai közönségnek, ugyanis 2020-ban a holland előadó fellépett a Becsület Napja előestéjén, és a megemlékezésen is előadott egy balladát.

 

Sajnos az elmúlt időszakban nem volt ideje a zenére koncentrálni, utoljára két évvel ezelőtt jelent meg egy mini albuma, melynek kapcsán mi is készítettünk vele egy interjút. Illetve egy közös számot is jegyzett a német Flak zenekarral, melynek frontembere Phil szintén megfordult már a Becsület Napján előadóként. Most azonban egy vadonatúj balladával ajándékoz meg minket, melynek címe: Northern Fields.

“Az egyik új dalom, melyet nemrég írtam, és a közeljövőben stúdiókörülmények közt is rögzíteni fogom. De, mivel már szerettem volna megosztani veletek egy új anyagot, úgy döntöttem ilyen formában is rögzítem. Sajnos túl elfoglalt vagyok mostanában ahhoz, hogy egy új albumot rögzítsek, de természetesen a dalírás és a publikálás is folytatódik. Úgy gondolom, hogy a dalszöveg nem szorul magyarázatra. 🙂 Remélem élvezni fogjátok.” – olvasható a házi videó kommentárjában.

 

 – Vannay László / More than Music / Nacionalista Zóna –

 

A zene hatást gyakorol. Pont ez az, ami miatt jó eszköz a kezünkben – Flatlander interjú