Bár oldalunk nem foglalkozik pártpolitikai kérdésekkel, de reméljük mindenki érzi, hogy itt jóval többről van szó. Csongrád megye egy olyan vörös folt az ország testén, ami olykor szivárványszínre vált, és ez a közéletet, így pedig a metapolitikát is egyértelműen meghatározza. Tehát ébresztő Csongrád megyei aktivisták, van mit tenni!

A Dél-Alföld és különösen Szeged az a speciális​ régió az országban, ahol a szemekbe hintett szocialista álompor hatása ijesztően sokáig tart.

Valamiért a népbiztosok és káderek fellegvára, Pol Pot megye, nem engedi el a Komócsinok és Ságvárik kezét. Ragaszkodik a bolsevik gazemberek mindegyikéhez, s az ifjúságnevelés szállóintézményeit a nemzet elárulóinak nevével fémjelzi.

Szimpátiatüntetés a Ságvári Endre (szül. Spitzer) kommunista gyilkos nevét viselő iskola mellett. Bezzeg a fehér terror idejében ilyen nem volt…

Van itt minden, mint a búcsúban: Ortutay, Károlyi és Zsukov várja a kedves érdeklődőket. De akármilyen furcsán is hangzik, ez csupán a kisebbik baj.

Az intézmények átnevezését keresztülvinni egy vérvörös városvezetésen sokkalta könnyebb feladatnak tűnik jelenleg, mint a lakosság fejében rendet tenni. Ott, ahol a nyugdíjasok Botka László kezébe kapaszkodnak egészen addig az eksztatikus pillanatig míg meg nem érkezik Gyurcsány egy halászlére, nagyon nehéz megfújni a nemzeti riadót. Nekünk viszont akkor is ki kell törnünk a munkáspárt lufierdőjéből, és beindítani a nacionalista motorokat.

Hogy mégis hogyan? Némi instrukciót adhatnak az egyébként világméretű jelenkori problémák.

Kezdetnek mondjuk vegyük észre, hogy Szeged  a fővárosi genderlobbi jobb keze. Vigyázó szemeinket vessük szépen a D2 klubra. Okosan gáncsoljuk el minden törekvésüket, mely a deviancia népszerűsítésére szolgál. Azután a helyi LMBTQETERKGN szervezet – és brahiból magyarellenes “művészek” fészkébe, a Grand Caféba kellemetlenkedjünk oda egy kicsit. Az egyik pillanatban elengedjük gyermekünket egy emberi jogokat ismertető előadásra, a következőben pedig már a homokos propaganda kisfilmjeit nézi szélesvásznon.

Ők aktívak. És Te?

A bevándorlási csúcs idején a mi fülünkbe Budapestről Soros pénzen leutaztatott hippik visítozták Ahmed H. nevét az ítélőtábla előtt, amíg a marihuána kitartott. A bevándorló-apanázs mozgalom is hamar kivirágzott, rávilágítva a fővárosi szervezetek rekordgyorsasággal szövődő hálójára.

Lássuk azt, ahogyan egykor a gyilkos rezsim tenyerébe nagyokat csapott a régió, úgy most is első számú célpontja a felforgatóknak, ha egy kis erősítés kell. És valakik mindig felveszik a kagylót.

Ne akkor forduljunk zokogva sarokba, amikor szivárványszínű zászló alatt járja kígyótáncát ismeretlen csoport a Dugonics téren. A mérges lájk kevés lesz. Sokkal könnyebb megvédeni valamit, mint visszaszerezni. Ahogy Zadravecz majd száz éve, úgy törjünk előre megbontani a vörös és szivárványszín felleget!

– Hetty King / Aktivizmus / N.Z. –

 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!