Egyre többször vehetjük észre manapság, hogy a mai liberális világban teljesen elfogadottak lettek azon cselekedetek, nézetek és viselkedési formák, amelyek komoly veszélyt jelenthetnek társadalmunk fennmaradására, helyes működésére. Az Európai Unió politikája pont ezen elvek szerint ássa kontinensünk sírját.

A liberalizmus által átitatott, modernizált világnézet kórokozóként való terjedése komoly gondot jelenthet a későbbiekben, méghozzá több szempontból is.

A hazafias közegben több olyan “kezdeményezés” is megjelent, valamint különböző nacionalista szervezetek alakultak, amelyek ezen ideológia ellen küzdenek. Itt nem csak a magyar szervezetekre kell gondolni, hanem a különböző, akár nyugat-európai egyesülésekre is.

Azokat az alapokat érdemes lefektetni, amelyek egy nacionalista gondolkodású ember számára a legfontosabbak: fontos, hogy megvédje hazájának értékeit, annak érdekében járjon el, valamint a nemzeti identitás talán az, aminek mindennél fontosabbnak kell lennie számára.

Miért tartja ezeket az értékeket, az identitást megvédendőnek egy nacionalista? Miért küzd a modern liberális világ ellen?

Annyiban le lehet rövidíteni a kérdésre adható választ, hogy egyszerűen egy normális, valódi értékekkel rendelkező társadalomban szeretne élni, ott szeretné felnevelni utódjait és számukra átadni a hazafias szellemiséget.

Elevenítsünk fel egy pár olyan tevékenységet az Európai Unió szempontjából, amellyel szemben egy nacionalistának kötelessége szembemenni.

Amikor Közép- és Kelet-Európa országai bekerültek a nemzetállamok által alkotott szervezetbe, még nem tudták, mennyire beteg dolgok fogják ellepni még jobban társadalmukat ezáltal. Ha megfelelően utánanézünk, akkor észrevehetjük, hogy ezek ellen csak a nacionalisták lépnek fel ténylegesen. Két olyan esetet említenék meg példaként (természetesen még számtalan említhető lenne), amely egy nacionalista közösséget ténylegesen megbotránkoztat, mint egy egységes nemzetben gondolkodó hazafias tábort.

Mint tudjuk, az EU különböző vezetői támogatják a bevándorlási kvótát, és több ezres számban osztanák szét a betolakodókat az uniós tagországok között. Ők egyáltalán nem azért jönnének ide, hogy békésen letelepedjenek, hanem, hogy elfoglalják Európát. A multikulturalizmus már így is több nyugati társadalmat érint súlyosan. Nem egy olyan nacionalista szervezet volt, amely felszólalt a migráció ellen. Különböző országok szervezetei demonstráltak. Ilyen nagy tüntetésként említhető meg a Merkel-féle “Willkommenskultur” elleni fellépés Németországban.

Ismeretes az is, hogy az EU liberális politikusai felszólalnak az emberi jogok, a deviánsok jogainak védelme mellett. Legtöbbször pontosan ők azok, akik nem tisztelik a normális emberek jogait, viszont azokét igen, akik Európa pusztulásának előidézőiként vannak jelen a különböző társadalmakban.

A strasbourgi székhelyű Európai Bíróság majdnem egy hónapja döntött úgy egy román és egy amerikai “házaspár” javára, hogy a házastárs fogalma nemi szempontból semleges. Tehát magában foglalhatja az érintett uniós állampolgár azonos nemű házastársát is.

Az ehhez hasonló dolgok mind károsak, és csak azt fejezik ki, hogy rossz ideológiai irányba halad Európa. Ezek ellen fel kell lépni és nem engedheti meg senki magának, hogy ne tegyen lépéseket, miközben Európát identitása szempontjából is teljesen elpusztítják és egy elfajzott ideológiával fertőzik meg.

Ha Te sem szeretnéd, hogy ilyen döntéseket hozzanak, vagy szívesen fellépnél ezen döntésekkel, tevékenységekkel vagy cselekedetekkel szemben, akkor mozdulj ki kényelmi zónádból és szólalj fel a modern világ ellen!

 – HungarianNationalist / Aktivizmus / N.Z. – 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!