A világ folyamatosan változik, formálódik. Nekünk alkalmazkodnunk kell ezekhez az új feltételekhez, szembe kell szállnunk a kor támasztotta deviáns kihívásaival. De mi van azokkal akik nem akarnak vagy nem képesek megfelelni az új kor új próbatételeihez?

 

” Légy a néped Harcosa.
Egy új kor Lovagja.
Légy a jövőd záloga.
A győzelem forrása. “

 

“Légy a néped Harcosa.”

Hazánkban van egy réteg aki magát harcosként definiálja. Önmagát fényes jelzőkkel illeti, de mi csak egy kifejezést használunk velük kapcsolatban, “Kocsma-náci”.

Biztos mindenki ismeri ezt a típust. Lefogadom, hogy mindannyian láttunk már olyan “hazafiakat” akiknek a fő elfoglaltsága a hétvégi mérték nélküli alkohol fogyasztásban merül ki. Ezeken a jeles eseményeken pár üveg sikeres elfogyasztása után mindegyikből előtör az igazi patrióta, az ős-hazafi. Számukra a legfőbb program egy üveg sör felett elhőbörögni az élet nagy dolgairól, miközben a telefonról dübörög a Kárpátia. Fontos kitétel, hogy már messziről fel lehessen ismerni őket, ezért megjelenésükben mindig extrém-patrióták. Évente maximum egy-két rendezvényre elmennek, aminél csak az a lényeg, hogy a közelben legyen (maximum 10 km) és hogy lehessen inni amíg a marhapörkölt elkészül. És persze az ilyen tivornyák tetőpontján ököl-rázva fogadkoznak, hogy ők bizony ott lesznek az első sorban, ha baj van.

Tudnunk kell azt is erről a rétegről, hogy végtelenül nagy tűrőképességgel rendelkezik. Hiszen az a bizonyos “baj” sosem következik be. Bármi is történik hazánkban ők sosem jelennek meg, csak legyintenek és később a borgőzös beszélgetések során meggyőzik magukat, hogy “Nem volt értelme”, “Mi amúgy is már annyit tettünk”, “Most más is vegye ki a részét”. Súlyos tévedésben élnek ezek a honfitársaink. Azzal nem lehet kiélni a hazafiasságot és a bajtársiasságot, hogy beszállok egy tálca Kőbányaival, hogy “Igyatok Testvéreim”.

Mert mi van, ha van egy olyan megmozdulás ahol a ténylegesen ki kell fejteni ellenállást? Mondjuk a Pride, amikor a deviancia az utcán vonaglik és a képünkbe röhög. Ahol valóban számít az, hogy ott legyen minden honleány és hazafi. Akkor mit csinálnak? Ilyenkor csinálnak egy nagy bográcsozást és odahívják hasonszőrű barátaikat. Így majd azt tudják mondani, hogy : “-Jujj pont akkor van…. Ó, de kár…. Mi már leszerveztük ezt a bográcsozást. Pedig úgy megmutattuk volna.”

Egy új kor Lovagja.

Az új kor, új követelményeihez igazodva meg kell határoznunk egy szintet ami alá nem lehet lesüllyedni. Láthattuk az elmúlt években, hogy a “kocsma-nácik és fotelforradalmárok” nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. De valljuk be őszintén, ez a szint régen se volt eredményes, csak kényelmes.

A mai kor nacionalista embertípusa nem maradhat tétova. Neki nem kell a tettek mezejére lépnie, neki már azon a mezőn kell élnie. Számára a mozgalmi élet, mozgalmi tevékenység arról szól, hogy előadásokra, edzésekre jár. Képzi magát fizikailag és szellemileg. Számára nem az a fontos, hogy a ruházatával tegye ki az irányjelzőt másoknak. Ő tudja, hogy a tettei beszélnek helyette. Erkölcsi iránytűje és Istenbe vetett hite olyan tartást ad neki, aminek segítségével sikeresen szembeszáll és le is győzi az új kor förtelmes, deviáns támadásait.

Légy a jövőd záloga.

Az új Lovag megpróbálja felemelni, kiemelni eltévedt társait. De óvó tekintetével már a horizontot vizsgálja, új kihívásokat keresve. Az új nacionalista embertípus nem lehet passzív. Keresi a kihívásokat és a társait. Tudja, hogy a magányos farkasok ideje lejárt. Pontosan tisztában van vele, hogy a részeg tivornyákkal és az ígéretetekkel nem nyertek meg még csatát. Persze szegény ember az, aki még ígérni sem tud.

 

A győzelem forrása.

Be kell látnunk, hogy a győzelmet csak kemény munkával lehet elérni. Ki kell lépnünk a komfortzónánkból, ne keressünk kifogásokat és mentségeket. Készítsük fel lelkünket, elménket és testünket az eljövendő küzdelmekre. Ez lesz a győzelmünk forrása.


– Hucsek / Világnézet / N.Z. –

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!