A napokban több sajtóorgánum is arról írt, hogy az Alkotmánybíróság Ausztriában megfontolandónak tartja a döntéshozók részére, hogy bevezessék a harmadik, vagyis az interszex nemet.

 

Az interszex nem annyit jelent, hogy egy nő vagy egy férfi nem tekint magára egyértelműen, mint nőre vagy férfire. Tehát valahol nemi identitásának teljes elvesztése által “nem tudja megállapítani magáról”, hogy nő-e vagy férfi. Alkotmányt már nem is kell módosítani a döntéssel kapcsolatban. Egyre botrányosabb a helyzet Európában!

Ez a tény azért is kegyetlen, mert azt a világnézetet idézi, amely már néhány évtizede Európa pusztulását kívánja elhozni. Különösen érdekes abból a szempontból, hogy mekkora népességfogyáson megy keresztül évtizedek óta az európai kontinens. A népességszám csökken, kevesebb gyermek jön világra, miközben a normalitást felülírva egyre több olyan abszolút  – a normális értékrenddel rendelkező emberek számára – romboló törvényeket hoznak, amely ezen folyamatot erősíti.

Mit tekinthetünk normális értékrendnek? Ebből a nézőpontból megközelítve azt nevezhetjük normálisnak, ha valaki nem azon gondolkozik, hogy most fiú-e vagy lány, hanem megszületése által a két nem közül az egyiket magáénak mondhatja, és ezáltal éli le az életét. Ez annyit jelent, hogy felnőve, nőként a családalapítás lebeg a szeme előtt és ezt egy férfival kívánja megvalósítani. Egy férfi esetében pedig ugyan ez a helyzet, csak annyi különbséggel, hogy egy nővel kívánja megvalósítani.

Természetesen a liberális világnézettel megáldott személyek a hír hallatán egyszerre felemelve fejüket, büszkén mondják ki, hogy ez már valami, a XXI. század felé haladunk. Ha számukra ez a XXI. század, akkor inkább nem kérünk belőle. (Persze a legjobban belőlük nem kérünk és a pusztító világnézetükből.)

A mai, modern világban már azt is észrevehetjük, hogy egyre többen lesznek divatból buzik. Csak szét kell nézni sokszor a nagyvárosokban, egyéb más helyeken, és meglátjuk, hogy egyre többen és többen vannak, akik buzinak vallják magukat és ezt az utcákon, egyéb más szórakozóhelyeken fel is vállalják.

Példa nélküli, egyben megbotránkoztató volt az a megnyilatkozás az osztrák NEOS nevű liberális párt parlamenti frakcióvezetőjétől, Niki Scheraktól, amelyben azt mondta:

“a politikának még további intézkedéseket is hoznia kell a nemi diszkrimináció ellen, a szülőknek például meg kellene adni a jogot, hogy születéskor milyen nemet jegyeztessenek be gyermekük számára.”

Ha már odáig is eljutnánk, hogy a szülő döntheti el gyermeke nemi identitását, tényleg elég nagy bajban lennénk. Viszont a helyzet, amiben most vagyunk, egyre jobban afelé tart, hogy még akár ez is megtörténhet. Magától kell azt felismernie mindenkinek, hogy az, amit Istentől kapott, tehát az életét a normalitás talaján maradva kell leélnie.

Személyét tekintve világnézetileg támogatandó az a személy, aki elítéli ezeket a deviáns viselkedési formákat. A hazájáért különböző módon tenni kész, nacionalistákat nevelő férfiként vagy nőként képzeli el az életét és egy percet sem gondolkozik azon, vajon ő most melyik nemhez tartozhat.

Különbséget téve a liberális és a nacionalista felfogás között, azt állapíthatjuk meg, hogy a liberálisok mindent elkövetnek azért, hogy az összes normális értékrenddel szembemenve pusztítsák el Európát. A nacionalista pedig a normális emberi értékrendeket követve, és a deviáns viselkedési formát elutasítva kívánja szolgálni hazájának érdekeit.

A jövőben joggal elvárható lenne más országok nacionalistáitól, hogy az osztrákok közül a jó érzésű emberek szólaljanak fel akár az utcán is ezzel a döntéssel kapcsolatban, és kifejezzék azon álláspontjukat, hogy ez egyáltalán nem támogatandó.

 – HungarianNationalist / Világnézet / N.Z. – 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!