A jelenlegi Szlovákiában súlyos problémát jelent a felvidéki magyarság számára, hogy a frusztrációktól távolról sem mentes kormányzat sovén módon tiltja a magyar nemzeti színek használatát, például sporteseményeken. Sajnos a DAC klubvezetése úgy tűnik serényen asszisztál ehhez.
Lentebb a Felvidéki Harcosok szurkolócsoport közleménye olvasható:

Szégyen! Gyalázat!

25 évet vártunk, hogy újra Európában szerepeljünk. 10 évet vártunk, hogy újra magyar zászló legyen a stadionba, a szlovák törvények szerint ugyanis ez tilos. A tegnapi meccs előtti héten már ment a találgatás a klub részéről, hogy engedik vagy sem a magyar zászlókat a lelátón. Volt, hogy megengedték aztán mégsem, előfordult, hogy az UEFA delegáltra beszélték ki magukat. A dolog mindenesetre szégyenletes, mert az UEFA semmilyen módon nem tiltja más állam zászlóinak a használatát. De ami még ennél is nagyobb szegyen, sőt gyalázat, hogy a Felvidéki Harcosok nemzeti színű zászlóját a mérkőzés kezdetekor eltávolították a játéktér előtti hálóról. Történt mindez Dunaszerdahelyen, ahol az egész stadionnak piros – fehér – zöldben kellett volna úsznia, méghozzá a klub együttműködésével, ahogy ez Barcelonában is van. Az a klub távolíttatta el a magyar zászlót aki a “Nélküledet” játssza minden meccs előtt, az a klub akinek a szlogenje úgy hangzik, hogy “több mint egy klub”. A tegnapi gyalázatos cselekedet után ezen erősen el kellene gondolkozni!

u.i. Neked meg gratulálunk! Te egy igazi szakember vagy. Mi is szeretnénk annyi tudással rendelkezni mint te. Szeretnénk a biztonság és a szurkolók terén olyan magaslatokba jutni mint te. Korábban már írtuk, hogy a kis férfiasságod miatt lehetsz teli ennyi komplexussal, de, hogy ennyire lesüllyedsz, azzal megleptél mindenkit. Leveteted a magyar nemzet zászlóját, azét a nemzetét ahova te is tartozol. Bár előttünk mondta valaki, hogy a szar elválik a víztől és te most nagyon büdös vagy! Kívánunk neked további szakmai sikereket, de a tegnapi döntésedért köpjél fel és állj alá!!!


– Felvidéki Harcosok / Lelátó / N.Z. –

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!