A Sport mindig honvédelem Facebook oldalon jelent meg szervezetfüggetlen nacionalisták beszámolója az általuk szervezett sporttáborról. Mivel az ilyen jellegű törekvéseket mi is maximálisan támogatjuk változtatás nélkül közöljük soraikat.

 

Július utolsó előtti hétvégéjén szerveztük meg sporttáborunkat. A szervezők és résztvevők olyan – per pillanat – szervezetfüggetlen nacionalisták voltak, akik fontosnak tartják, hogy aktivitásuk ne csak a klaviatúra püfölésében merüljön ki, hanem egyéb tevékenységeik mellett a testük karbantartására is nagy figyelmet fordítanak.

Szeretnénk, ha a nacionalista tábor szépen lassan kivetné maga közül azokat, akik testi és szellemi igénytelenségben vergődnek, és egyre inkább a fizikailag és szellemileg is felkészült harcosok jellemeznék a hazai színteret. Ennek fényében szerveztük meg zártkörű sporttáborunkat.

Múlt pénteken jöttünk össze egy Budapesttől nem túl távoli helyszínen mintegy tucatnyian, hogy egy bő másfél napot töltsünk együtt. Péntek este, miután mindenki befutott, lefektettük a tábor szabályait, és átbeszéltük a programot. Ezek után természetesen egy kiadós “esti tornával” mozgattuk át magunkat, egy egyszerű, de nagyon pörgős feladatsorral. Ezután éjszakába nyúlóan beszélgettünk a tábortűz mellett. Manapság, amikor mindenki a virtuális valóság felületein éli mindennapjait, rendkívüli jelentősége van az efféle beszélgetéseknek. Bár tudtuk, hogy korán fogunk kelni másnap, mégis nehezen akartuk eltenni magunkat holnapra, olyan jó érzés volt ebben a bajtársi közegben diskurálni a lobogó tűz mellett. Az éjszakát legfiatalabbjaink számára őrfeladattal tettük “érdekesebbé”.

Szombaton korán reggel fújtuk meg az ébresztőt, hogy aztán nem sokkal később, már a tegnap este már megismert “tornával” kezdjük meg a napot. A reggeli után nem sokkal befutott délelőtti edzőnk, egy számos nemzetközi versenyt is megjárt, felkészült MMA harcos személyében, akivel nem mellesleg ideológiailag is 101%-osan egy oldalon állunk. Vezetésével egyszerű, de nagyon hasznos technikákat vettünk át, az álló bunyótól a földharcig haladva


Bár a tábor résztvevői más-más technikai tudás birtokában voltak, de mindenkinek jót tett ezeknek a kombinációknak a megismerése, gyakorlása. Ráadásul végig a tűző napon dolgoztunk, vagy két órán keresztül, hogy ezzel is némi nehezítést tegyünk a dologba.

Ebédre egy bajtárs önzetlen felajánlása révén egy kiváló bográcsos marhapörkölttel pótoltuk az elégetett kalóriákat.
Szükség is volt rá, hiszen délután következett a következő megpróbáltatás, ami egy egészen kegyetlen köredzés formájában testesült meg. Változatos feladatok vártak egy-egy állomáson a résztvevőkre, amit természetesen pihenés nélkül kellett teljesíteni. Ha azt írjuk, hogy elképesztően elfáradtunk, akkor valószínűleg egy enyhe kifejezést használunk.

Ezután levezetésként már csak egy kora esti strandolás várt ránk egy közeli tófürdőben.

Vasárnap reggel hagytuk el szenvedéseink színhelyét, bár megfáradtan, de ez a legkellemesebb fáradtság, amit el lehet képzelni.

Teljesen biztos, hogy lesz folytatása ennek a hétvégének, és nagyon valószínű, hogy legközelebb már nem zártkörű táborra fog sor kerülni. Hamarosan jelentkezünk!

A sport mindig honvédelem / Aktivizmus / N. Z. –

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!