Klíma, Thunberg, klíma, fák, klíma, zöld, klíma, liget. Városliget. A hazai klímavédelem balliberális zászlóshajója a Liget projekttel szembeállított zöldség. Nézzük, hogyan védik idehaza a klímát a baloldalon!

Az időjárást figyelve talán valóban túlzóan degradáló a klímahiszti kifejezést használni, hiszen hogy valami történik bolygónk ökoszisztémájával, amihez köze van az ember tevékenységének, az kétségtelen. Jelen cikkben eltekintenénk ennek boncolgatásától, amit illusztrálni szeretnénk az ugyanis sokkal fontosabb, hiszen jól rávilágít arra a szemfényvesztő hazugságra, melyet egyesek folytatnak a témában, elterelve a figyelmet a valódi problémákról.

A magyarországi szélsőbalnak – ahogy egyébként nyugati társaiknak – sok köze nincs a természethez, hiszen a bel-pesti utcákon elvétve találni fákat, bokrokat. A természetet így főleg a Városliget fái jelentik klimatológus egyetemistáinknak, ahová a 72-es trolibusz viszonylagos biztonságban elszállítja őket a Nagykörút – Astoria “meki” – Dohány utca háromszög mély téglafal-bugyraiból. Nosza, el is határozták hát, hogy megvédik az alig 200 éves őserdejüket, és kitelepülnek azok fái közé. Olyan nagyszerű kommunisták voltak közöttük, mint például az akkor szárnyát bontogató Gulyás Márton, vagy a méltán népszerűtlen Auróra törzsközönsége.

Aztán telt-múlt a védelmi idő, Gulyás “harci” Marci is elkopott a ligetből, ahogy klímavédőék is behúzódtak az Auróra összefirkált, omladozó falai közé, hogy a liget ősfáit és ősfüveit hátrahagyott helyőrségükre bízzák – így kerültek az aluljárókat használhatatlanná tévő, onnan kiszorult csövesek a Városliget közepére klímaharcot folytatni. Nézzük hát az alábbi fotókon,  melyek szinte napra pontosan egy év különbséggel készültek, milyen is lesz a környezet, amikor ifjú partizánék azt védeni, óvni kezdik!

Képeink 2019 januárjának utolsó hetében illetve december végén készültek.

Ligeti ősfenyő védelem alatt (2019 január)

Betakarták hogy ne fázzon (2019 január)

Micsoda tájkép! (2019 január)

Barikád a klímaharc-álláson (2019 január)

Klíma-központ (2019 január)

A harc folytatódik! (2019 december)

Nem törtök át! Nópásszárááán! (2019 december)

A ligeti füvet ki védi meg? (2019 december)

Legyen tánc! Meg konci, tünci! (2019 december)

Az ellátmányt felélték, utolsó rakéta a zsebben! (2019 december)

Klímavédelmi barakkok (2019 december)

Munkában a Liget őrség (2019 december)

Minden békésnek tűnik, pedig itt kegyetlen harc zajlik a klímáért (2019 december)

Cikkünk nem állásfoglalás a Liget-projekt mellett vagy ellen, pusztán szerettük volna bemutatni mennyit is érnek a baloldal számára az általuk harsogott jelszavak. Mint az látható, ez az állapot az önkormányzati választások előtt is fennállt a Ligetben.

– Palotay / Világnézet / N.Z. –

Természet, vallás – az erdőtüzek mellé

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!