“…a meleg-konzervativizmus berkein belül már régóta tetten érhető az a törekvés, hogy létrehozzanak egy új, filoszemita-prozelita jobboldalt…”

A sok esetben – de főleg régebben, a minőségi romlás előtt – általunk is kedvelt Ellenforradalom nevű oldalon megjelent az alábbi poszt:


A jobb érzésű nacionalisták és konzervatívok már nemtetszésüket fejezték ki kommentek formájában, azonban térjünk ki pár szóban arra, hogy mi is a baj igazán a hasonló szellemben írt posztokkal.

Az egyik legnagyobb probléma, hogy tudatosan keltenek princípiumzavart és keverik a princípiumokat bizonyos körökben, respektíve a szélsőjobb és a konzervatív szféra berkeiben. Ez nem más mint a jobboldalon véghezvitt (egyébként le sem tagadott) “társadalommérnökösködés”.

Ez nem új keletű dolog, mert a meleg-konzervativizmus berkein belül már régóta tetten érhető az a törekvés, hogy létrehozzanak egy új, filoszemita-prozelita jobboldalt. Ez látható a Kohnment… azaz Kommentár című folyóirat hasábjain, vagy a Megőrzés parancsa c. tanulmánygyűjtemény tartalomjegyzékét átfutva. Úgy látszik ehhez megtalálták a megfelelő ügynököket.

Maga a poszthoz készített grafika különösen aljas, mert összemossa a jelenlegi németséget azzal, amit a II. Világháború előtt képviselt.

Az oldal egyik közismert szerkesztőjét ismerve pár éve még ő is másképp nyilatkozott volna erről a témáról, azonban vagy a vér vagy a korszellem hatására, de változnak a vélemények.

Mi két dolgot tudunk biztosan, aki a korszellemmel házasodik hamar megözvegyül és a langyosakat még az Úr is kiköpi!

 – Csizmadia Bálint / Világnézet / Nacionalista Zóna –

 

Szélsőjobb = szélsőbal? – NZónaPodcast

Szalonjobboldali hímringyók

Mérsékelt gondolkodású vagy? – Az Ellenforradalom bejegyzése felületünkön

A kormányzati emlékezetpolitika mellőzi a magyar jobboldaliság emblematikus és történelmi alakjait