Sajnos úgy fest, hogy a COVID-19 okozta válság hosszú időre lenullázza a nacionalista koncerteket is. A Romantikus Erőszak közleménye szerint legközelebb csak jövő márciusban áll színpadra.

 

A rendezvények látogatására vonatkozó intézkedések és a jövőben várható, a mindennapi életet befolyásoló további korlátozások miatt úgy döntöttünk, hogy a Romer a helyzet javulásáig nem koncertezik!

Nagyon bízunk benne, hogy mielőbb helyre áll a rend és a jövő évi Nemzeti Dal Ünnepet, amelyre vadiúj dalokkal és kiadvánnyal készülünk, már meg fogjuk tudni valósítani! Ennek a dátuma és a helyszíne is meg van: 2021. március 14. Budapest, Barba Negra.

De addig sem maradtok új Romer felvétel nélkül, ugyanis mi is meghívást kaptunk arra a különleges, “Kikalapált dalok” című feldolgozás albumra, amelyen 30 különböző zenekar dolgoz fel Kalapács számokat.

Mindenkit aki érdeklődik a Romer iránt arra biztatunk, hogy a zenekarral kapcsolatos híreket, a közösségi média helyett(!) a megújult hivatalos honlapunkon keresse és iratkozzon fel a hivatalos YouTube csatornánkra, így biztosan nem fog lemaradni semmiről!

 

 – RomEr / More than Music / Nacionalista Zóna –

 

’56 lángja rockmegemlékezés – A teljes RomEr koncert megtekinthető

Mindig skinhead – új klip a RomEr-től

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!