Győr a nacionalista színtér egyik legaktívabb vidéki bázisa, de persze az ellenséges oldal is képviselteti magát a nyugati végeken. Ez idáig egy ilyen szellemi koszfészket méltatlannak találtunk még említésre is, de a hétvége sok mindent átírt.

Írásom során Győr egyik underground helyszínét mutatom be az olvasónak tényfeltáró szándékkal, hogy lássák, ez a fajta „underground” mit is takar valójában.

2023. február 2-án a Győrplusz Tv merő jó szándékból – ehhez semmilyen kétség sem fér – készített egy bemutató anyagot.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik Nagy Gyula valamilyen szer hatása alatt van az interjú során, azt lehet mondani, megható a felvétel. Rendkívül sok energiával megvalósított gyerekkori álom, egy olyan létrejött közösségi tér, mely a város kultúráját gazdagítja. Itt szeretném leszögezni még egyszer, hogy a helyi tv minden bizonnyal nem azért készítette a riportot, hogy ezt a fajta kultúrát népszerűsítse.

Látható ugyanis a riport közben egy hűtő, egy nagy „A” betűs matricával az oldalán. De ez az „A” betű vajon mit is takarhat? A köreinkben évtizedek óta ismert, viszont a „nagyközönség” előtt csak a hétvégén reflektorfénybe került antifa terrorszervezet jelképét.

Alább az első képen egy kurdisztáni terrorcsoport látható, alatta pedig egy antifa utcai zavargáson lobogó zászló.

Ezért egyértelműen kimondható: A Beton nevű hely egy antifa, azaz szélsőbaloldali kígyófészek!

Rendkívül álságos jelszavaik, mint kultúra, humanizmus, a hétvégén koponyákon viperával kopogtatott be hozzánk. A merényletekkel kapcsolatban tudjuk, hogy jóval több ember volt benne, mint akik kézre kerültek. Hát, tegyük fel a kérdést, hogy ezt az ideológiát követő emberek, főleg a határ közelségét alapul véve, vajon segíthették-e egymást?

Sokat mond a Beton fesztiváljain az étkezést biztosító szintén antifa brigád is, azon, hogy az Autonómia nevű szervezettel kapcsolatban lehet, már meg sem lepődünk.

 

Forrás: Nagy Gyula Facebook

Nem úgy néz ki, mint aki szeret füleseket osztogatni, de nagy valószínűséggel 2020-ban adhatott egyet.

E hét pénteki rendezvényükön pedig több ismert hazai szélsőbalos banda társaságában egy osztrák antifa punk zenekar lépett fel, alább látható a buli flyere:

 

Ha valakit felháborít, hogy Győr városában milyen helyet üzemeltet Nagy Gyula, akkor a HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el a hely Facebook oldala, és Nagy nyilvánosan megosztott telefonszáma.

 

 – Nyugati Vihar / Aktivizmus / Nacionalista Zóna –

Magyar antifa: A hangadó ideológusaikat és vezetőiket kell így terrorizálni

A “Lina-ügy” részletei – a lipcsei antifa tevékenysége

Nyílt levél a német nacionalistától, akit majdnem megöltek az antifák

Így tombol az antifa terror Németországban