Szombaton végigzúdul szebb időket megélt Fővárosunkon a deviáns mocsok, este pedig a hírhedt “szakállas nő” Conchita Wurst rontja a közízlést, és rombolja a morált. De a normalitás képviselői is szervezkednek, ők is az utcán lesznek!

 

A buzi lobbi évről évre erősebb, az ellenállás lángja pedig fel-fel csap, de messze vagyunk már az egy évtizeddel ezelőtti eredményektől, amikor a Kisföldalattival kellett kimenekíteni a felvonulókat a kerületből, sőt minden esti programjukat le is kellett fújni, mert a rendőrség nem tudta garantálni a biztonságukat.

Azért szerencsére minden évben megmutatkozik, hogy a nemzeti ellenállásban van még potenciál, és felmutat egy-egy látványos, vagy éppen frappáns viszontválaszt. Idén sem lesz ez másként, hiszen az Erő és Elszántság szervezésében nem csak egy tüntetésre, de koncertre is sor fog kerülni, nem messze Wurst audiovizuális terrortámadásától.

A tüntetésen fel fog szólalni a Betyársereg vezetője, Tyirityán Zsolt, az Erő és Elszántságot Lantos János képviseli, míg a MÖM-öt Csernai István. Az életvédők képviseletében Téglásy Imre lesz, aki rámutat a deviancia családellenes vonásaira, de még Lengyelországból is érkezik szónok, mégpedig a Niklot képviseletében Marcin Sabala.

A demonstráció frappáns viszontválaszt is tartogat a Pride szervezőinek, és résztvevőinek, ugyanis a Romantikus Erőszak koncertje hivatott helyrebillenteni az egyensúlyt a lelkekben. Hangtámadásra felkészülni, és irány az utca szombaton!


– Vannay László / More than Music / N.Z. –

Kapcsolódó cikkek:

Budapest Pride – Ellentüntetések

Így vágd kukába a homokos aktivisták érveit 3 egyszerű lépésben

Te milyen Európára ébrednél?

Zenecsokor a deviancia ellen

Mindig skinhead – új klip a RomEr-től

 

Szeretnél Te is blogger lenni oldalunkon? Úgy érzed, hogy lenne mit megosztanod a világgal? Készséged van az íráshoz? Küldj egy cikket, szabadon választott témában a nacionalistazona@gmail.com címre, és lehet, hogy holnaptól Te is propaganda divíziónk tagja leszel!